Tetőkárpitozás - tetőkárpit javítás / csere

Tetőkárpitozás - tetőkárpit javítás / csere

Biztosan észrevették már azok, akiknek régebbi autójuk van, hogy az évek múlásával a tetőkárpit is folyamatosan elöregszik, megnyúlik, megereszkedik. Ennek oka az, hogy a legtöbb autóban a tetőkárpit egy néhány mm-es szivacsra ragasztott kárpitanyag, amely szivacs az évek során megváltoztatja szerkezetét, így már nem nyújt biztos alapot a tetőkárpit számára. Ezért válik szükségessé időnként a tetőkárpitozás, hogy ne lógjon be a kárpit az utastérbe.

Cégünk autók teljeskörű kárpitcseréjét, bőrfelújítását is vállalja, így természetesen bizalommal kereshet minket tetőkárpitozással kapcsolatban is.

 Májusban egy Opel Astra F kombi elkoszolódott tetőkárpitját újítottuk fel gyári minőségben. A 15 éves tetőkárpit mindamellett, hogy helyenként megereszkedett, az autóban szállított csomagoktól megsérült, és eléggé koszos volt.

A képeken látható, hogy az újonnan felhelyezett kárpit mind színében, mind formájában illeszkedik az autó belső teréhez. A felhasznált anyagok a gyárival megegyező minőségű textilrost alapú autókárpitok.

Autókárpit anyagok
Autókárpit anyagokVevőink különböző igényeinek kielégítése céljából több autókárpit anyag beszállítóval is kapcsolatban állunk. Autókárpitos munkáink során kizárólag minőségi kárpit anyagokból dolgozunk.

A kompromisszumokat kerülő ügyfeleinknek a legjobb minőségű - kifejezetten autókárpitozási feladatokra készített - import marhabőröket ajánljuk. Az autóbőröknek a következő igényeknek kell megfelelnie:

kényelmes, komfortos
esztétikus
színében, anyagában harmonizál az autóbelsővel
kopásálló, színtartó
ídőjárás álló, UV stabil
A modern technológiák segítségével a gyártók manapság már olyan műböröket kínálnak, melyek kényelmi tulajdonságaikban szinte megegyeznek a valódi bőrökkel viszont nem igényelnek különösebb ápolást mindezt elérhető áron. Mind bőrök, mind textil anyagok esetén széles színválasztékkal állunk vevőink rendelkezésére. Textil alapú autókárpitokból különböző mintákat kínálunk, egyes autótípusok esetén gyári vagy gyárival azonos kárpitokat is választhatnak. Ahol az ülés kialakítása igényli vagy lehetővé teszi, perforált bőr betétet varrunk be.